sâmbătă, 18 decembrie 2010

Inca o zi

Astept meciul de diseara cu mare nerabdare... in mod normal fetele noastre ar trebui sa bata Suedia fara probleme, dar ne-au cam obisnuit cu surprizele. Cam asa suntem noi romanii... ne mobilizam si trecem peste probleme pe care nimeni nu le-ar fi considerat posibil de trecut si ne lasam pe o ureche si dam cu bata in balta la lucruri copilaresti.
Oricum, ma amuza cata indiferenta si cat de putina importanta dau majoritatea faptului ca suntem ,mai mereu, printre primele 4 echipe ale lumii. Si ii tot dau cu fotbalul... hmmm, oare de ce, ma intreb? Inafara prafurilor lui Mutu, gainariilor sefilor de cluburi si mizeriei aruncate de Jiji in stanga si in dreapta ... nimic. Adica nu, pardon, nu chiar nimic... ba da! Nimic! Nada, zip, niente, ciuciu!!! nici un rezultat, dar chiar nici unul. Jucam doar meciurile obligatorii, alea de le joaca toate echipele si gata, acasica ca se lasa frigul afara! Dar vorbim despre fotbal. Oare un putem vorbi despre canotaj, gimnastica sau... ha, oare cati stiu ca Romania a fost campioana mondiala la scrima si ca si acum se afla pe locul doi, daca nu ma insala memoria? Sau Karate? cati stiu ca nu prea sunt 3 tari in lume care sa aiba medalii cat Romania la karate? Vax, nu conteaza, noi fotbal vrem, ca atat intelegem noi.
Sper sa castigam diseara si apoi sa ajungem campioane mondiale, sa le aratam la toti momarlanii din Europa(civilizatiei nordice, in special, care ne-a fluierat ca la tara la ei unde, inainte de a da de petrol in balta din spatele casei se transa balena ca sa aiba plozii ce rontai civilizat) dar si la aia de pe aici, care este caracterul nostru.

Un comentariu:

Gilda spunea...

nu te stiam atit de pasionat:)